boilies

boilies
Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
the crunch 20mm
Onze Strategy Baits testvissers zijn al enige tijd bezig met deze nieuwe bol en er is al aardig gespeculeerd over de naam en de smaak van dit nieuwe all-season karperaas. Zijn naam is ‘The Crunch’ en hij doet die naam eer aan! Alleen de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt in deze geweldige serie. De doelstelling was om een unieke, mysterieuze smaak neer te zetten met een goede kleur en textuur maar daarbij ook een link naar de eetbeleving van de vis; het aas moet kraken en moet aanzetten tot het opnemen van méér voedsel. Door het gebruik van vismeel, birdfood, sweetener een aantal alom bewezen flavours en de j..
Tutti-frutti  20mm
Strategy Baits Tutti Frutti Tutti-Frutti, één van de bekendste en meest succesvolle flavours uit de geschiedenis van het karpervissen, hoeven we niet meer uit te leggen. Onterecht is de smaak een beetje in de vergetelheid geraakt, want met de originele Tutti-Frutti flavour en de opvallende oranje kleur is dit een boilie waarmee je gewoon wéér successen kunt boeken! De boilie is geschikt voor voercampagnes, maar is instant ook een échte killer. Een lekkere, grove en zoete mix waarin onder andere notenmeel is verwerkt. Het geeft de boilie een heerlijke, zachte, romige smaak. Een boilie die het hele jaar doo..
white coco-choc  20mm
Strategy Baits White Coco-Choc   Wij verwachten dat de White Coco Choc voor een flinke shock zal zorgen in de karperwereld. Deze unieke boilie onderscheidt zich door zijn opvallende fel witte kleur, grove structuur en heerlijke chocolade-kokosgeur en -smaak! In de boilie zijn birdfood en verschillende andere zoete bestanddelen zoals koekjesmeel en kokosextract verwerkt. De boilie heeft hierdoor een grove structuur en een zoetig karakter. De combinatie van chocolade en kokos flavours maakt het geheel af en geeft de boilie een heerlijke, zacht romige geur. De White Coco Choc is het hele jaar door in te zetten, zowel instant als voor vo..
Piets-Hengelsport © 2018
Powered by OpenShop (based on OpenCart)