fishfinders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Lowrance 4'' hook-x
  De Lowrance® HOOK - 4x is een fishfinder dat bewezen kenmerken op een grote waarde biedt , zonder af af te doen aan de kwaliteit wat de vissers verwachten van de Lowrance hook - 4x .combineer.de voordelen van CHIRP Sonar en DownScan Imaging ™ technologie die u een duidelijk en compleet beeld van de onderwaterwereld onder uw boot weergeven . Met een schitterend 4-inch kleurenscherm, is de hook - 4x aangedreven door krachtige sonar met verbeterde sonar gevoeligheid , uitstekende doel scheiding en een superieure ruisonderdrukking , waardoor het makkelijker is om de aasvis en vis te vinden. . Display 4.3 i..
Lowrance 5"' hook-x
  De Lowrance® HOOK - 5x is een fishfinder dat bewezen functies biedt op een grote waarde , zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die vissers verwachten van lowrance . De hook - 5x combineert de voordelen van CHIRP Sonar en DownScan Imaging ™ technologie die u een duidelijk en compleet beeld van de onderwaterwereld onder uw boot weergeeft . Met een schitterend 5 - inch kleurenscherm, is de haak - 5x aangedreven door krachtige sonar met verbeterde sonar gevoeligheid , uitstekende doel scheiding en een superieure ruisonderdrukking , waardoor het makkelijker om aasvis en vis voor de hengelsport targets te zien.   ..
Lowrance 7'' hook-x
  De Lowrance® HOOK - 7x is een fishfinder dat bewezen kenmerken op een grote waarde biedt , zonder af af te doen aan de kwaliteit wat de vissers verwachten van de Lowrance hook - 7x .combineer.de voordelen van CHIRP Sonar en DownScan Imaging ™ technologie die u een duidelijk en compleet beeld van de onderwaterwereld onder uw boot weergeven . Met een schitterend 7-inch kleurenscherm, is de hook - 7x aangedreven door krachtige sonar met verbeterde sonar gevoeligheid , uitstekende doel scheiding en een superieure ruisonderdrukking , waardoor het makkelijker is om de aasvis en vis te vinden. . Lowrance -exclusieve , brilj..
Lowrance hook 5"
Display 5 in./12.7 cm Resolution 480 x 480 Backlighting LED Power Output: RMS (PTP) RMS (PTP) Max 500W RMS Operating Frequency 455/800 kHz (DownScan Imaging™), Med, High (CHIRP), 83kHz/200kHz Languages 30 – Available in regional packs Media Port One microSD slot Operating Voltage 12v DC (10-17v DC min-max) ..
lowrance hook 9''
De Lowrance® HOOK - 9 is een fishfinder / kaartplotter die bewezen functies biedt op een grote waarde , zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit die vissers verwachten van lowrance De hook -9 combineert de voordelen van CHIRP Sonar en DownScan Imaging ™ technologie die u een duidelijk en compleet beeld van de onderwaterwereld onder uw boot laat zien . Het beschikt over verbeterde sonar gevoeligheid , uitstekende ruisonderdrukking , waardoor het makkelijker is om aasvis en vis te zien . Met een ingebouwde GPS-antenne en bewezen navigatiefuncties , is het herzien van uw favoriete visplek eenvoudig met de hook - 9 , of u nou d..
Piets-Hengelsport © 2018
Powered by OpenShop (based on OpenCart)